logo
Pakka Beach Games on uusi liikunnallinen tapahtuma Kalajoen Hiekkasärkillä. Tapahtumapäivä on 16.9. Tapahtuman tarkempi ohjelma ja tapahtuma-alueen kartta lisätään nettisivuille myöhemmin.
 

Säännöt

SÄÄNNÖT

Kaikki tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat ilmoittautuessaan noudattamaan näitä sääntöjä. Tapahtuman vastuullisena järjestäjänä on Seikkailupuisto Pakka.

  • Eniten rasteilta pisteitä kerännyt joukkue on tapahtuman voittaja. Tasapiste tilanteessa tapahtumanjärjestäjällä on oikeus päättää voittaja. Tässä tilanteessa apuna toimivat rastivalvojat. Joukkueen hyvä asenne ja henki ovat ratkaiseva tekijä.
  • Rastilla on tehtävän suorittamiseen liittyen riittävä määrä valvojia. Valvojat ovat järjestäjän asettamia henkilöitä.
  • Joukkueet itse päättävät mitkä rastit suorittavat ja kuka rastin suorittaa. Osa rasteista suoritetaan koko joukkueella, osan suorittaa osa joukkueen jäsenistä.
  • Tapahtuman kesto ilmoitetaan myöhemmin.
  • Tulokset julkaistaan tapahtuman nettisivuilla.
  • Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailun aikana järjestäjän toimesta. Jokainen kilpailija kilpailee omalla vastuullaan. Järjestäjillä on ainoastaan vastuuvakuutus järjestäjistä johtuviin tapaturmiin.
  • Ikäraja tapahtumaan on 15 vuotta.
  • Alkoholin vaikutuksen alaisena kilpaileminen on kielletty.
  • Peruutusehdot: Mikäli joudut perumaan osallistumisesi tapahtumaan sairauden, loukkaantumisen tai äkillisen esteen vuoksi, voit myydä sen jollekin toiselle. Siirtäminen onnistuu siinä tapauksessa, että olet ilmoittanut peruuntumisesta ennen tapahtumaa tapahtumanjärjestäjille sähköpostilla info@pakkabeachgames.com. Jos myyt osallistumisesi tai tilallesi tulee toinen henkilö, siitä on myös tehtävä ilmoitus kenen tilalle kyseinen henkilö tulee, ja hänen tietonsa (nimi, kotipaikka, syntymävuosi ja sähköpostiosoite) sähköpostilla osoitteeseen info@pakkabeachgames.com. Jos vaihto tapahtuu juuri ennen tapahtumaa voi nimenvaihdoksen tehdä myös tapahtumapaikalla. Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistuksella. Lähetä yhteystietosi, tilinumerosi ja kopio lääkärintodistuksesta osoitteeseen Seikkailupuisto Pakka, Tuomipakkaintie 19, 85100 Kalajoki. Tapahtuman jälkeen emme voi peruutuksia hyväksyä. Joissakin rastitehtävissä on säävaraus (ukonilma tai liian kova tuuli). Rastitehtäviä suoritetaan myös Euroopan suurimmassa Seikkailutornissa eli X Towerissa. Tornin aktiviteetit asettavat tiettyjä rajoitteita joihin tulee tutustua täällä.

Lisätietoja tapahtumasta: info@pakkabeachgames.com

Elämysohjelma sisältää

Seikkailu 0
Hauskuus 0
Vauhdikkuus 0
Yhteishenki 0