logo
Pakka Beach Games on uusi liikunnallinen tapahtuma Kalajoen Hiekkasärkillä. Tapahtumapäivä on 16.9. Tapahtuman tarkempi ohjelma ja tapahtuma-alueen kartta lisätään nettisivuille myöhemmin.
 
VUODEN VAUHDIKKAIN SEIKKAILU

Asenne ratkaisee!

INFO

Pakka Beach Games on aivan uusi liikunnallinen tapahtuma Kalajoen Hiekkasärkillä. Se on päivä, joka jää taatusti mieleen! Kisa käydään lauantaina 16.9.2017 Kalajoen Hiekkasärkillä 2-6 hengen joukkueissa. Alaikäraja on 15 vuotta.

Joukkueet saavat lähdöstä mukaansa kartan, johon Pakka Beach Games -rastit on merkitty. Kaikkia rasteja emme paljasta etukäteen, mutta mukana on muun muassa liuku Euroopan suurimmasta seikkailutornista X-Towerista, vapaapudotus, jousiammuntaa, fatbike-pyöräilyä ja SUP-lautailua. Jotkut rasteista suoritetaan koko joukkueella, joihinkin taas osallistuu vain osa joukkueesta. Rasteilla on valvojat, jotka merkitsevät rastin suoritetuksi ja antavat joukkueelle pisteet. Pisteet määräytyvät eri rasteilla eri tavoin. Tasatilanteessa asenne ratkaisee aina!

Parhaat pisteet kerännyt joukkue voittaa 1000 euron lahjakortin, jonka voi käyttää Hiekkasärkien matkailupalveluihin.

Tapahtuma sopii erinomaisesti kaveriporukoille tai pariskunnille. Miksi et tulisi kohottamaan yrityksenne tai yhteisönne yhteishenkeä monipuolisten rastitehtävien parissa? Tyky-, tyhy- ja virkistyspäivät kannattaa tänä vuonna viettää Pakka Beach Games-tapahtumassa Kalajoen Hiekkasärkille!

Lisää Seikkailupuiston elämysmahdollisuuksista voit lukea Seikkailupuisto Pakan verkkosivuilta!

 

Tapahtumakartta


Tapahtumakartta

Elämysohjelma sisältää:

Seikkailu 0
Hauskuus 0
Vauhdikkuus 0
Yhteishenki 0