logo
Pakka Beach Games on uusi liikunnallinen tapahtuma Kalajoen Hiekkasärkillä. Tapahtumapäivä on 16.9. Tapahtuman tarkempi ohjelma ja tapahtuma-alueen kartta lisätään nettisivuille myöhemmin.
 

FAQ

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
Voiko joukkueen henkilömäärää muuttaa?

Joukkueen henkilömäärää voi kasvattaa ostamalla Seikkailupuisto Pakan verkkokaupasta lisäosallistumisia. Joukkueen henkilömäärää voi toki pienentää, mutta emme valitettavasti pysty palauttamaan osallistumismaksua, mutta näin mahtavaan seikkailuun löytyy varmasti joku toinen tilalle! Katso lisää perumisesta ja kilpailijavaihdoksesta peruutusehdoista.

Kuinka voin vaihtaa joukkueeni osallistujia?

Osallistujien nimet voidaan vaihtaa kilpailunpäivään mennessä laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@pakkabeachgames.com. Voit lukea lisää täältä.

Kuka voi osallistua tapahtumaan?

Kaikki 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat elämyksiä ja seikkailua rakastavat, tervetuloa!

Miten tapahtumaan kannattaa pukeutua?

Liikunnalliset vaatteet ja lenkkarit. Ota huomioon myös säätilanne.

Mitä kaikkea ilmoittautumiseen sisältyy?

Ennen kaikkea saat osallistua hauskaan ja uudenlaiseen tapahtumaan, missä saat haastaa itsesi ja kaverisi. Sen lisäksi saat uimalipun kylpylä Sani Faniin.

Mitä tarvitsen mukaani tapahtumaan?

Ota mukaasi maksun jälkeen sähköpostiisi tullut kuitti, henkilöllisyystodistus ja rutkasti seikkailumieltä.

Voinko jättää tavaroitani jonnekin säilöön juoksun ajaksi?

Voit jättää ylimääräisen vaatetuksen vartioituun narikkaamme. Koska narikan säilytystila on rajallinen, älä tuo mukanasi mitään ylimääräistä. Sallittuja tavaroita ovat esimerkiksi takki ja normaalin kokoinen reppu.
Suosittelemme myös jättämään kaikki arvokkaat esineet kotiin. Järjestäjä ei vastaa narikkaan jätetyistä hukkuneista tai vahingoittuneista tavaroista.

Onko alkoholinkäyttö tapahtumassa sallittua?

Pakka Beach Games on alkoholiton tapahtuma. Rasteja ei saa suorittaa alkoholin vaikutuksen alaisena. Humaltuneet kisaajat poistetaan rasteilta.

Missä voin peseytyä tapahtuman jälkeen?

Kaikki osallistujat saavat lipun kylpylä Sani Faniin, joka sijaitsee kävelymatkan päässä tapahtuma-alueesta.

Mitä jos sataa tai tuulee?

Sade ei tapahtuman järjestämistä estä. Päinvastoin antaa lisämausteen seikkailulle! Jos syysmyrsky yllättää, arvioidaan tilannetta pelastusviranomaisen kanssa ja asiasta tiedotetaan tapahtuman Facebook-sivuilla ja nettisivuilla. Kova tuuli voi estää X-Towerista liukumisen.

Miten voin maksaa osallistumiseni?

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Seikkailupuisto Pakan verkkokaupassa. Maksamista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai luottokortin.

Voinko perua osallistumiseni?

Katso peruutusehdot täältä.

Kuinka monta rastitehtävää tapahtumassa on?

Rastien sisältöä ja lopullista määrää ei kokonaisuudessaan paljasteta osallistujille. Sen verran voimme paljastaa, että mukana on muassa vapaapudotus ja vaijeriliuku Euroopan suurimmasta X-Towerista, jousiammuntaa ja temppuilua fatbike pyörällä. Rastit sisältävät myös tehtäviä, jotka vaativat ajattelua fyysisen suorittamisen sijaan.

Onko osallistujat vakuutettu järjestäjän puolesta?
Seikkailupuisto Pakalla on vastuuvakuutus, mutta jokainen seikkailija huolehtii omasta vapaa-ajan tapaturmavakuutuksestaan,
kuten normaaleissa urheilu- ja liikuntatilanteissa.
Onko Pakka Beach Games kilpailu?

Kyllä on, vaikkakin leikkimielinen sellainen! Joka rastilla on valvoja, joka pisteyttää joukkueen suorituksen tietyin kriteerein. Parhaat pisteet kerännyt joukkue palkitaan 1000 euron arvoisella lahjakortilla Kalajoen Hiekkasärkkien palveluihin. Tasatilanteessa tapahtumanjärjestäjä on oikeutettu valitsemaan voittajan. Tässä kohtaa joukkueen asenne ja seikkailuhalukkuus ovat isossa roolissa. Kannattaa siis laittaa kaikki peliin!